2012.01.17. 17:58| Szerző: Le Chat


Nem feltétlenül a szabályos, sablonos, címlapra illő és átlagosan elfogadható a szép. De a titok szerintem mindenképpen a jól bevált elemek használatában rejlik a saját stílus kialakítása mellett.

Klasszikus színek: fekete, fehér, királykék, barna, bézs és lágy pasztellek.

Tökéletes szabásvonalak: nem kisebb, nem nagyobb, nem vág, és nem lötyög. Testreszabott, minőségi anyagból készült és egyszerű vonalú ruhadarabok.

Ideális helyzet: a viselő, az alkalom és az időjárás jellemzőinek is megfelelő ruhadarabok és kiegészítők összeállítása.

Fontos legalább egy jó bőr vagy más anyagú, rövid átmeneti kabát, egy jó ballon/trencskó, és egy téli szövetkabát.
Néhány karcsúsított ing vagy blúz, blézer/ zakó és szövetnadrág.
Egy-két klasszikus V nyakú vagy kereknyakú póló és pulóver.
A farmer se legyen se trottyos, se túl szűk, se hosszan lifegős, se bokorugró rövid.

Táska, cipő, öv, sál, sapka/ kalap színe és stílusa passzoljon, ne legyen semmi műbőr vagy kopott textil egyik sem. A szemüvegkeret dobja fel az arcot, ne öregítse vagy hangsúlyozza túl a vonásokat.

A műanyagból készült ruhák, a feltűnő minták, erős színkombinációk, strasszok, pántok, szalagok és kilónyi bizsuk kerülendőek, természetesen.

Fontos a helyes hajszín, frizura, körömlakk és smink kiválasztása. A fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös és masszőr szakosztályok nem ördögtől valók: mértékkel férfiaknak sem. Mérsékelt anyagi lehetőségek esetén irány a drogéria, biobolt, gyógyszertár az alapfelszerelés beszerzéséhez!

A test és lélek karbantartása kellemes kisugárzást, a haj, a köröm és a bőr ápoltsága pedig tökéletes megjelenést eredményez.
 
És ami a legjobb, hogy az ápoltságra, rendezettségre vonatkozó részeken kívül minden a kukába dobható tanács és ötlet, ha valakinek van érzéke az egyedihez. Vagy ha nincs, fel tudja vállalni magabiztosan, hogy piros kalapot hord a rózsaszín ruhájához, ami 2 számmal nagyobb rá, de legalább a csuklóján csilingelő 2 kilós, futtatott arany karkötő minden figyelmet elterel ezekről. A lényeg, hogy működjön.

Jó mulatást a saját stílus megtalálásához!


 (Kép Milano-ból érkezett, konkrétan innen.)
 

Címkék: ajánló stílus divat milano elle  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr313571589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eLeNa 2012.01.20. 08:06:38

Imádom!! :)
Megírtam a listát, van még mit beszerezni. ;)

eLeNa 2012.01.20. 08:09:30

Neked inged a téma, kérlek vedd magadra!!!
süti beállítások módosítása