2011.11.09. 10:55| Szerző: Le Chat

Örömmel jelenthetném, hogy a Grom Magyarországra jön, de nem jön. Ez a fagyizó egyelőre csak olasz vidéken (ott most már szinte minden kisebb-nagyobb városban)  van jelen, illetve elindult azért a nagyvilágba, mert pl. New York vagy Tokió rákerült a térképükre. Mi még nem, de hiszünk bennük!

Hol máshol próbáltam ki, mint Milano-ban? Nem nehéz felfigyelni a Corso Buenos Aires-en kígyózó sorokra, de LP is részt vett a folyamatban, amikor nyaggatni kezdtük útitársammal, hogy fagyizni szeretnénk reggeli után, ajánljon valamit!

Személyes kedvenc a kávé, a kókusz és a háromféle csokoládé. A kávéfagyiról egyébként külön bejegyzés lesz, már a Jesolo-s posztban is mérgelődtem röviden, hogy miért nem lehet itthon kapni, vagy csak kevés helyen, de azoknál is legalább rossz az íze vagy a minősége. (Eh. Na jó, van Budapesten egy hely, ahol ízlik a kávéfagyi, nemsokára elárulom, hol.)

Addig is felhívnám a figyelmet, hogy novemberben Grom-ék a gyömbéres-csokis fagylaltot ajánlják a kedves  arra járó édesség-fixáltaknak. A választékban amúgy megtalálható a klasszikus vanília, csokoládé, sztracsatella (de szép szó), dió, pisztácia stb. mellett néhány gyümölcsíz is; nyilván nyáron nagyobb választék volt a citromon kívül is. Kávék, forrócsokik és frappék is vannak, a gyümölcsök ellenőrzött gazdaságból származnak, gondolnak az allergiásokra is, ha ez utóbbi nem is mindenkit érdekel.


Ez itt a Corso Buenos Aires-en található vendéglátó-egység pultja, na, ez előtt szoktak az emberek tolongani. A kép készítésekor épp  dél körül jártunk, 45 fok volt kinn, rajtunk (őrülteken) kívül csak a japán turisták voltak az utcán, így alkalmam nyílt magában fotózni a helyiséget. Milano-ban amúgy több helyen jelen vannak, a színház mellett nyilván puccosabb a bolt, tessék megnézni! Boltkereső itt.

A magyar ember sokat kávézik... de ti szeretitek a kávéfagyit egyáltalán?

Képek és infok a saját forrásokon kívül innen, innen és innen jöttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr43365455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása