2011.11.11. 11:10| Szerző: Le Chat

Még jó, hogy jeleztem előre, hogy politikával, focival és autókkal nem fogunk egyelőre foglalkozni. Erre Berlusconi (a.k.a. il Cavaliere) a posztjáról való lemondást fontolgatja, valljuk be: van alapja, és itt ez az autós téma is. Ami megfogott rendesen: "Az olasz meló". A Mini Cooper S amúgy is gyenge pontom, mert régi álom! Nézzétek, milyen szép:

 

Egy bolgár tuningműhely (ők) a Bentley stílusában újraformálta a Mini-t. A Rolls-Royce inspirálta verziót követően a másik luxusgyártó formajegyei alapján készült el a kisautó. A "The Italian Job" fedőnév a kocsi üléshuzatain is megjelenik - amely varrott nappa- és alcantara bőrrel készült -, illetve a Bentley-s stílusjegyek feltűnnek a kocsi belső és külső kialakításában is. (Felhívnám akkor a figyelmet a visszapillantó tükörben fordítva kiválóan elolvasható "The Italian Job" feliratra! Hát, nem gyönyörű?)

A belsőt diszkrét téglaszín és sötét mattszürke kombinációjára építették fel, a külső fényezés valamivel világosabb mattszürke az elmaradhatatlan dupla Racing csíkozással és a versenyautókra jellemző sorszámozással. (Jaj, ez már reklámszövegnek is elmegy.)

Várhatóan min. 150 millió forintnak megfelelő összegű lesz a vételár. További izgalmas részletekért fáradjatok át autósblogokra, nem fogok belemenni a motorikus és egyéb jellemzőkbe, nehogy összekeverjem a hengerűrtartalmat a végsebességgel.

 

Ha véletlenül megjelenik Budapest utcáin a Bentley-Mini, jelentkezzen a kedves tulajdonos!

(Képek: innen érkeztek.)

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr673370309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása