2011.11.11. 10:41| Szerző: Le Chat

Most szépségápolás témakörben is feldobom a labdám. Teszem mindezt úgy, hogy ezen a téren nincs válogatott fegyvertáram. Jó, azért nálam is tele van vagy két szekrényke fürdőszobai vackokkal, az XX kromoszóma kötelez!

 


A PUPA kozmetikai cég termékei - dacára enyhén rezisztens hozzáállásomnak - levettek a lábamról... A szó jelentése „báb” vagy „bábu” magyarul. Nyilván az elnevezésből fakadóan elő is fordult a t. gyártókkal, hogy elvetemült baba, virág és hasonló formájú sminkkészletekkel álltak elő, de ezekről majd később. (Nem, nincs érdekeltségem a PUPA-nál, köszönöm.)

 

A kezdet egy csillámpor volt, amit ajándékba kaptam évekkel ezelőtt.  Ez nélkülözhetetlen dolog minden rendes háztartásban. Meghatározhatatlan árnyalata volt, valahol az arany és az ezüst között. Beleszerettem, nincs mese. De: szokásom dolgokat leejteni, összetörni vagy elveszíteni, ez a csillámpor is így járt pár hét után. Akkor szembesültem vele, hogy itthon még nem kapható szinte semmi tőlük.


Most már nincs ilyen stressz! Itthon is megtalálható szinte minden: a körömlakktól a szájfényig. A múltkori beszerző körutam eredménye egy jujrózsaszín és egy éjkék körömlakk lett, utóbbi ajándékként landolt. A jujrózsaszín tehát maradt, és elkezdtem vele barátkozni. Jelen pillanatban 3 napja parádézok vele, egész nap gépelek, este meg vár a házimunka (finom csúsztatás), eddig meggyőző a tartóssága. Ha valaki elkezdett ebben a percben azon tűnődni, hogy azonnal elindul a legközelebbi sminkboltba, akkor annak megmutatom elborzasztásul a feltehetően tinédzsereknek vagy gyermeklelkű hölgyeknek szánt szettet.

 


Az olyan hölgyek számára, akiket "mások csinosnak mondanak", és akiket a "kalandorok kíméljenek", létezik 18+ készletverzió is, amelyből az emlegetett diszkrét és kevésbé diszkrét színű körömlakkokra, szemhéj-festékekre, csillámporokra és egyéb hasznos sminkcuccokra hívnám fel a figyelmet.

 


A PUPA nem a legolcsóbb, de nem is topmárkás árakon kapható, viszont szép színekben és megfelelő minőségben. Engem felbosszant, ha a nap végére a szemhéj-festék részben lefolyva, részben csíkokra összetapadva díszeleg, vagy a körömlakk meg két billentyű-leütés után lepattog. „A jó megjelenés a magabiztos fellépés záloga!”

 

Akkor most jól kiírtam magamból a szépségápolás rovatot egy időre, de ti csak sminkeljetek szorgosan!

 

(Képek ezúttal mindenféle sminkes termékoldalakról s.k. összemontázsolva és innen.)

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr353370252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása