2011.11.26. 20:18| Szerző: Le Chat

Örömmel tudatom, hogy nincs nagy baj, a magyarok vásárlási kedve, életszeretete (és étvágya) igenis töretlen! Budapest belvárosa tömve van, magyar és turista egyaránt lelkesen lökdösődik a Vörösmarty téren. Jelentem, a Bazilika előtt, az Erzsébet téren és a Deák Ferenc utcában is kapható forralt bor, töki pompos és kürtőskalács, nem muszáj közelharcot vívni érte a Vörösmarty téren!

 

De azért hangulatos volt a mai séta... ajánlatos a Ferenciek terén kezdeni, végigsétálni a Váci utcán, kicsit lökdösődni és nyomulni a Vörösmarty téren, megállni egy picit hallgatózni a Gerbeaud előtt felállított színpadon énekelgetőket, majd a Fashion Street-en át (a.k.a. Deák Ferenc utca), a Deák tér érintésével elkanyarodni a Bazilika felé. A Bazilika előtt már javában pakolnak az ottani zsib-, akarom mondani kézműves-vásárra, a DiVino is kihelyezett egy bodegát a forralt borozók örömére. A Bazilika mellett aztán vissza lehet kanyarodni az Andrássy útra, amely most teljes díszkivilágításban várja a romantikázni vágyókat. Íme!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr743413860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása