2011.12.16. 10:13| Szerző: Le Chat

Divat

 

A burzsujblog is ír a múltkori blogsalátában említett virtuális divatmúzeumról: itt. Az összes jelenleg elérhető fotó és video megtalálható náluk.

 

Római pillanatok

 

A határátkelő Rómában élő „országfelelőse” még nyáron küldött be egy jó kis összefoglalót a római mindennapokról, munkavállalásról, megélhetésről. Talán ennyire nem rossz a helyzet, de tanulságosak a hölgy sorai mindenképpen.

 

Étterem

 

Don Francesco budapesti étterméről kritika a gasztrokommandó blogon. A képek engem nem győztek meg annyira, szerintem személyes tesztelés lesz belőle! Tudom is, hogy a Pippo-féle étterem után ki jönne velem…

 

Pszicho

 

Feldmár András kiváló előadása felkerült a TEDx Danubia honlapjára, jól meg lehet nézni itt. A „Kultúrák párbeszéde” elnevezésű előadássorozat részeként jött haza a világhírű pszichoterapeuta, hogy például az örömről meséljen nekünk.


Ajándékötlet

 

Sütni-főzni kedvelő, olasz konyhamániás ismerősöknek ajánlja a worldsluxuryguide az Imperia tésztakészítő gépét. Profi! Rendelhető innen.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr63468082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása