2012.01.17. 18:26| Szerző: Le Chat

A Blunauta egy természetes anyagokkal dolgozó ruhamárka, amely mögött egy Balloon nevű olasz cég áll. Római székhelyűek, de a nagyobb olasz városokban is nyitottak üzleteket.

Selyem, pamutvászon, len és gyapjú alapanyagokból készülnek a kollekciók. Az általam ismert milano-i boltban 2 szinten lehet válogatni a mindennapi, alkalmi, hivatali és pihenőidőben használható darabok közül. (+1 köztes pihenőszint kávézóval!)

A selyemholmijaikba vagyok szerelmes; ujjatlan selyemblúzokra és ruhákra, illetve egy világoskék, zsabós pamutvászon ingre csábultam el eddig, egyiket sem bántam meg. A Blunauta simán hozza a NaraCamicie színvonalát, de kedvezőbb az ára. Ha valaki unja az egyendarabokat, vágyik valami egyedi, kis szériaszámmal készülő finomságra megfizethető áron, nézzen be hozzájuk. Magyarországhoz legközelebb észak-olaszországi városokban találhatóak meg.


Itt az új kollekció elérhetősége.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr183571687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása