2012.01.26. 12:26| Szerző: Le Chat

 

 

A Marie-Claire offline január-februári száma is írt Miuccia Prada és férjura, Patrizio Bertelli sikertörténetéről. A divatház vezetőasszonyának és magának a Prada márkának a történetét egy 700 oldalas könyv formájában még 2009-ben jelentették meg. A kezdeti 100 eurós vételárral szemben már 70 euró környékén is láttam az amazonon. Ideális 2 in 1: súlyzó és ajándék divatbolondoknak. Az on-line teaser meg itt található.

 

A téli vonal a halpikkelyszerű ruhadíszekről szól. Mindenki utánozza, láttam ilyen ruhákat például a Guccinál, a Guessnél és a nagynevű márkákat újabban gátlástalanul másoló Zara-nál is. Érdekes hatást kelt a design, de kétségtelenül rettenetesen kövérít. Ettől függetlenül tetszik, buliból és buliba felvenném... Bővebb info-k itt, a Vogue összeállítása a teljes téli kollekcióról pedig itt található.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gustodellavita.blog.hu/api/trackback/id/tr143841708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása